Interesse in foto's voor uw onderneming? Prachtige portretten van Uzelf of profielfoto's voor de website...? Ik help jullie graag en met veel plezier verder.

Ik heb een zwak voor gouden uurtjes en prachtige settings in de natuur. Maar ik werk ook heel graag in mijn eigen studio te Vosselaar om passende portretten te maken of op locatie. Liefst met zoveel mogelijk betekenis, expressie, gevoel.

Hoe verloopt een fotoshoot?

Na een kennismakingsgesprek a.h.v. een aantal vragen komen we samen overeen wat we willen uitstralen met de fotoreportage. Waar het voor moet staan. Kiest U voor warme tinten of mag het net iets koeler, zakelijker. Als U van te voren al eens kan nadenken welke zaken, voorwerpen typerend zijn voor U of Uw zaak dan is dat ook een meerwaarde om mee te brengen. Dit noemen we de props.

Voor mij is het heel belangrijk dat U zich goed voelt tijdens de fotoreportage. Ik ben dan ook oprecht geïnteresseerd in de persoon voor mij en tijdens onze babbel komen we dan ook tot de spontaanste foto's.

Mijn doel om U zo juist mogelijk in beeld te brengen, uw persoonlijkheid en uw onderneming namelijk: Capturing the best of you!

Met als gevolg zelfzekere professionele foto's die tentoon staan voor uw onderneming.

Client Closet

We overlopen de styling en de voorbereiding bij de kledingkeuze. Kies vb iets waar je je zelfzeker in voelt. Bepaalde kleuren zoals zachte aarde tinten kunnen ook warm overkomen. Of komt U liever in een maatpak of een lievelingsjurk dat is natuurlijk ook goed! We overlopen samen en wenst U van de Client Closet gebruik te maken dan kan dit ook. Hieronder staan alvast enkele vbn voor vrouwen. Jurken van maat S tot XL Voor de mannen is de Client Closet iets minder uitgebreid. Vraag er gerust naar bij interesse. In de studio hangt er voor elke fotoshoot van alles klaar zodat U altijd eens van Outfit kan wisselen.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie